2015. május 27., szerda

Kedvenc nyári rúzsaim

Sziasztok Beauyk!
Ugyan az időjárás nem indokolja, de ma elhoztam nektek a kedvenc nyári rúzsaimat. Ilyenkor ugyanis minimális sminkre törekszem, és ha fel akarom dobni valamivel a kinézetem, mindig ezek után nyúlok.


Ilyenkor nyáron rúzsok terén főleg a korallokat, világos pirosakat és élénk narancsokat kedvelem. Sajnos a lenti listából már sokat nem lehet kapni, de igyekeztem összegyűjteni pár forgalomban lévő, hasonló színű darabot felkutatni, hátha nektek is kedvetek lenne élénk szájravalókkal kísérletezni.

Catrice Ultimate Colour 290 Sweet coraline
Nekem Ő A Korall rúzsom. Legnagyobb részben piros, naranccsal keverve, de van benne egy icipici, telt pink is. Ő volt az első kevert színű rúzsom, és nem volt még szezon, amikor ne került volna elő. 
Numberone!

Rimmel London Moisture Renew 660 In love with ginger
A drogériás fényekben narancsnak tűnt, természetes fényben viszont kijön a pici pirosság, amitől csak méginkább nyárivá válik. Itt írtam róla, meg tudjátok nézni a vele készült sminket is.


Rimmel London Lasting Finish 214 Firecracker
Hasonlít az elsőhöz, de ebben sokkal több a lágy pink, és nincs benne narancs, de a belekevert piros szinte világítóvá teszi. Még soha nem mentem vele úgy utcán, hogy a szembejövők ne néztek volna meg. Eyecatcher, az egyszer tuti.


Catrice Ultimate Shine Gel Colour 070 Licence to pink
Kicsit futurisztikus, kékes pink. Ebbe nincs más árnyalat, de önmagában is vakító, szintén az első kategóriába tartozik.


Catrice Ultimate Colour 260 It's a matt world
Na ez az a világos piros, ami vakítóvá tesz minden szemszínt, legyen szó zöldről, barnáról, feketéről, de talán kékhez és mogyoróhoz megy a legjobban. A matt textúra csak még szexibbé teszi.


Catrice Ultimate Shine Gel Colour 040 Don't feat the sheer
Kicsit barackos, rózsaszínes nude. Nagyon frissnek tűnik tőle az egész makeupom. 


Catrice Limited Edition "Checks & Tweed" C01 Queen's BEAUTea time
Nagyon régi, ráadásul őszi trend kiadás, mégis tavaszias színe van. Korallos barackként tudnám definiálni, szintén matt a textúrája.

T
Essence Sray Matt Lip Cream 02 Smooth berry
Na, ez még régibb, mint az előző! Szintén kékes tónusú pink, mint az ikermárka előzője, azonban ez teltebb pink, sokkal markánsabb, egy csipet pirossal, csakhogy ne legyen mű.

Nem kellett messzire mennem hasonló árnyalatokért, ugyanis a Catrice és az Essence állványain is lehet találni hasonló színeket bőségesen! 
Catrice Ultimate Colour 

320 kiss kiss hibiscus

210 pinkadilly pink

330 the lips are on fire

Catrice Ultimate stay


110 red side story

120 looks like coral

Catrice Pure shine colour lip balm

050 cherry-ty

Catrice Luminus lips

080 don't mind the red

Essence rúzsok

02 all you need is red

01 coral calling

Őszintén szólva szétnéztem a Rimmel virtuális álványán is (tőlük van még jól bevált rúzsom), de valahogy egyik sem volt kifejezetten nyári szín. Szóljatok, ha mégis van valami vibráló a kínálatukban, mert akkor elrohanok lecsekkolni ;)

Ti milyen színeket viseltek nyáron? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése