2015. szeptember 22., kedd

Nailland rendelésem part1

Sziasztok Szépségek!
Kis kihagyás után (amit nem szeretnék megindokolni) visszatértem, ráadásul egy nailland-es bejegyzéssel! 


Az összes lakk a Golden Rose Rich Color vonalból való. Ezzel a márkával eddig remek tapasztalataim voltak!
Az első részben a rózsaszínek, barack és narancs, illetve a kékek fognak szerepelni.

Minden swatchon a felső képen 1, az alsón pedig 2 rétegben láthatóak a lakkok.

Az első a 46-os. Ez a szín egy hideg tónusú világos rózsaszín, nagyon minimálisan vannak benne ezüstös glitterek is, de nagyon aprók, én csak a sokadik viseléskor fedeztem fel őket.
A második a 06-os. Barack alapban arany csillámok. Ezek miatt egy picit nehezebb a lemosás, de például remekül passzol a vadi új Sleek Face Form-ban lévő Rose Gold pirosítómhoz! Ennek a textúrája sokkal folyékonyabb a többinél, azért lett ilyen csúnyácska a lakkozás sajnos.
Aztán ő itt a 73-as számot viseli. Egy egyszerű középnarancs. Amolyan sütőtökös *halloween*.
És ebből a vonalból a 63-as. Kicsit neonos pink, nyárra fantasztikus!
Nem utolsó sorban itt van a 68-as, ami egy világos baba-kék.
Zárásként pedig a 108-as, ami egy zöldes, sötét türkizkék. Nekem nagyon őszies!
Igyekeztem mindegyikkel nyomdázni. A legfelső sorban balról jobbra a 73, 06, 46 és 63. Ezek a Moyou Salior palettáról vannak. A legutolsó kettő, a jobb alsó saokban pedig a 68 és 108. Explorer és Holy Shapes paletták.
Az ecsetét imádom, mivel elég rugalmas és széles! Az állaga a lakkoknak egy picit még folyékony, de tapasztalataim szerint az üveg 3/4-e körül picit besűrűsödnek, és olyankor egy réteg elég szokott lenni a teljes fedéshez. Tartósság szempontjából teljesen átlagosak, átlagosan is száradnak, szép fényesre, és a 06 leszámítva mindegyiket könnyen le lehet mosni.

Ami a palettákat illeti, amiket rendeltem, mind a Moyou márkától vannak: Explorer 03, Holy Shapes 01, Sailor 04 és Suki 04.  Mint az eddigi összes Moyou palettámnál, itt is kifogástalan a minőség, minden minta rendesen van gravírozva, szép, erőteljes nyomatokat lehet velük készíteni. 

Csütörtökön felkerül a második része is a csomagnak, addigis remélem találtok köztük olyat, ami tetszik! :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése