2015. október 8., csütörtök

Friss szerzemények

Sziasztok Szépségek!
Néhány friss szerzeményeimet szeretném megmutatni nektek.Az elsőt egy újsághoz kaptam, ez a Catrice Liquid metal szemhéjpúdere 060 Petrol Pan árnyalata.
A színe egy középtürkiz, kicsit inkább zöldes. A mintája hullámos-pikkelyes, nekem sellőuszonyokat juttat eszembe ez az egész kis termék. A doboza egy kicsit olcsó hatású műanyag, nem táska-barát sajnos. Különösebb illata nincs, tapintásra kicsit érdes, és mivel számottevő csillámok nincsenek benne, ezeket nem tudom hova tenni. Ezt leszámítva selymes a finise.
A swatchon felül alap nélkül, alatta alappal. 
Önmagában, alappal.
Barnával a széleken elsatírozva. Sajnos itt látszik, hogy satírozásnal veszít a pigmentációjából.
8 őra után pedig így néz ki.
Alapvetően alaptól függően lehet tartósabb is, így azt mondanám tartósságban átlagos. 

A második az Essence Lash princess szempillaspirálja.
A dizájn teljesen levett a lábamról! Nem hiszem, hogy voaha láttam ennyire imádnivaló, csajos és fantáziadús csomagolást! Nagyon kézreálló, és talán egy piperéhez kicsit túlméretes, viszont táskába már nyugodtan lehet dobni.
A keféje elvékonyodó, műanyag sörtékkel, még a legapróbb, legmélyebben ülő pilláimat is elérem vele! Viszont a negatívuma, hogy nagyon folyós a festék, és nagyon sok anyagot vesz fel egyszerre.
Konkrétan az egész fejet le kell húznom a zsepin, és az a minimális mennyiség, ami ilyenkor rajtamarad a kefén is tapaszt.
Pucér pillak.
Egy réteg.
2 réteg.
Szóval hatalmas pillákat ad, tartós, nem potyog le a nap folyamán, de nagyon tapaszt, így kevesebbszer veszem elő.

Essence Effect nail körömlakk 30 lady mermaid
A színe valami fantasztikus! Kék alapban viola csillámos, vagyis inkabb kék-lila duokróm. A pigmentációja viszont nem az igazi, teljes fedéshez bizony kell 3 réteg, és emiatt sajnos lassan is szárad. Az ecsete vékony,mde nem nehéz vele dolgozni, az állaga viszont kicsit folyósabb a megszokottaknál.

Essence the gel körömlakk 46 black is back
Fantasztikus! Na, ez az a szó, amit én még nem mondtam Essence krémlakkra! A másik gél lakkal ellentétben ez a darab hiperpigmentált, egy reteggel is teljesen tud fedni, emiatt gyorsan szárad, szuperfényesre, és ugyan ez sem extratartós, de legalább kibír 2 napot. Nyomdázáshoz is tökéletes!


Találkoztatok már valamelyikkel? Van velük tapasztalatotok? :)
2 megjegyzés:

  1. Az essence fekete lakkja nagy szerelem, már második üveggel fogyasztom. Őt veszem elő bármilyen nail arthoz, mert tényleg tökéletes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nálam is lehet, hogy újravevős lesz! tényleg fantasztikus! :)

      Törlés