2015. október 10., szombat

Nos, akkor legyen youtube!

Sziasztok Szépségek!
Beszéljünk egy kicsit....

...a Youtube fantasztikus világáról!
Az utóbbi időben kezdem felfedezni a közösségi platformokat, mint amilyen az Instagram is, vagy a Pinterest, és most pedig a Youtube is egy ilyen lett: nagyon rákattantam, és van egy jó pár csatorna, amiket követek, és imádok! Szeretném nektek megmutatni a top youtubereimet.

Szirmai úrral még a Twilight kritikája megjelenésekor ismerkedtem meg, és azóta - sajnos csak félévente, tömbösítve - minden videóját megnézem. Látszik, hogy ért hozzá, szenvedéllyel csinálja, sok energiát és időt feccöl bele, és a fenébe is: pszichológiát is vegyít bele, nálam ez pedig hatalmas piros pont! Khm... turbék, turbék!

Shaaanxo szerintem gyönyörű és tehetséges, mindig fantasztikus sminkeket alkot, nagyon sokat lógok a csatornáján!

easyNeon-t előbb We<3it-on, majd Instagrammon láttam először, aztán lyukadtam ki a youtube csatornáján. Nagyon sokszor inspirál, imádom a munkásságát!

Linda Hallberg minden munkája kivétel nélkül tetszik, fantasztikus sminkeket tud alkotni. Bár inkább Instán és We<3it-en szoktam utána nézelődni, inkább állóképeket keresek mint videót róla. Nálam ő egy ilyen kakukktojás.

Szerintem akit kicsit is érdekel a sminkelés, biztosan találkozott már KatOsu alkotásaival, a hétköznapi sminkektől az extrémekig mindenfélét alkot.

Nagyon megtetszett az egész Clicknetwork csatorna, de a kedvencem mégis a beauty szekciós, nevezetesen a Tried and Tested epizódok. Imádnivaló, és vicces, plusz sok újdonságot vonultat fel!

Szinte biztos vagyok benne, hogy Kedves Erre Tévedt Olvasóm ismered ezt a vicces hangú, lelkes és tehetséges kanadai lányt, aki fantasztikus körmöket tud alkotni, és közben viccelődik, emojikat szúr a képernyődre, és úgy amúgy feldobja az egész napod mindössze 10 per alatt!

Lex szerintem a Halloween Queen! Az összes videója szuper, fantáziadús, fantasy-horror egyveleg, csupa smink és varázslat! 


Remélem tudtam nektek újakat mutatni, és találtatok esetleg új kedvenceket.
Nektek kik a kedvenc videósaitok? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése