2015. november 9., hétfő

Syoss Heat Protect hővédőspray

Sziasztok Szépségek!
Most pedig a történet, hogy miért is kell a mi háztartásunkba hővédő......mivel nem is magamnak vettem! Tulajdonképpen én havonta egyszer szoktam hajvasalót használni, körülbelül ilyen időközönként alszom el annyira, hogy az amúgy szög egyenes hajamat kivasalom. Van nekem egy testvérem, aki majdnem minden nap használja, de nem figyel a hővédelemre, igazából inkább neki vettem. Persze azért nekem is elég jól tud jönni.

És akkor a termékről: az üvege elég minimalista, de minden információ megtalálható a hátulján. 
Na most az összetevőket nem néztem meg vásárláskor, így csak itthon tűnt fel, hogy elég sok alkohol van benne. És mint tudjuk, az alkoholnak vízelvonó hatása van, tehát szárít. Nos akkor használok egy hajformázó eszközt, ami a magas hőfoka miatt szárítja a hajam, de még előtte bepermetezem egy sprayjel, ami meg alkohollal szárítja ki..... hmm... aztán - persze ha gyakrabban használnék ilyeneket - rohanok hajpakolást, hajbalzsamot venni, mert ugye elvileg nem fogom sem a készüléket sem a fújkálót letenni... és meg is van az ördögi kör!
A fújófej viszont elég nagy területet tud lefújni, még nem volt probléma a felvitellel. Én 3 fújással meg is vagyok. Még mikor "kiadagolom", akkor lehet is érezni az alkoholos illatát, de hamar elillan.
Formázás után semmilyen illata nincs, és mivel nem használom gyakran, nincs is kiszáradva a hajam annyira tőle. Végeredményben fényes és sima hajat kapok, persze ez ideiglenes, és vasalónak köszönhető inkább.
Azoknak ajánlom, akik viszonylag keveset akarnak ilyesmit használni, inkább csak alkalomadtán, aki pedig a mindennapokra keres hővédőt, annak ajánlom a Krémmánián fellelhető INCI listákat böngészni, nagyon hasznosak, és tuti találtok olyat, ami nem tartalmaz ennyi alkoholt!

Zi milyen hővédőt használtok? Meg vagytok elégedve vele:)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése