2015. december 19., szombat

Karácsonyi és Újévi sminkinspirációk

Sziasztok Szépségek!
Nyakunkon a karácsonyi időszak, így gondoltam hozok egy kis inspirációt!
A felső kép nekem mind a klasszikusok, amiket az ünnepi összejöveteleken el lehet lőni: piros rúzs, arany csillámos szemhéjfesték, vagy akár ezek kombinációja. Mind karácsonykor, mint újévkor jó választás (kivéve, ha újévi csókot akarsz adni valaminek ;))
A Következő kategória, ami mindig bejön, és ez a természetes, barnás sminkek. Kevés előkészületet igényel, ami főleg a háziasszonyok szerethetnek benne. Legszívesebben ilyet viselek a karácsonykor, ugyanis úgy is eszünk, és akkor a piros rúzs nem a legjobb ötlet. 
Én amúgy is szeretem a rózsás-rózsaszínes sminkeket, mind szájon, mind szemen. Karácsonyra a szelíd változatot, de bulizáshoz a merészebb árnyalatok passzolnak.
És ami általában meghatározza a szilveszterem, az a sötétzöld, néha mélykék szemfestés. Mindig extra füstös, ajakápoló kíséretében. De a fönti kép után lehet, hogy meggondolom magam,és idény az aranyra szavazok!
És utoljára hagytam a legextrémebbeket: de végülis mindegy, hogy milyen a sminked, ha tudod viselni és jól érzed magad benne!

Ti külön szoktatok készülni sminkkel az ünnepekre? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése