2015. december 22., kedd

Ki nem bírt ki egy hónapot?

Sziasztok Szépségek!
Beszámolok nektek, hogyan nem bírtam ki csak 11 napig a lakkmentességet.
Természetesen lemostam a lakkozásom, és utána reszeltem, reszeltem, és alaplakkot azért felraktam(arra azért tényleg szükségem van állandóan).

És már egy hét elteltével ilyesmik jártak a fejemben:
Ma megspóroltam egy kis vattát, egy kis körömlakkot, meg lemosót, és még olvastam is!
Miért is nézem a körmeim? Csak alaplakk van rajta!
A körmöm sincs kifestve, szóval gyakorlatilag legálisan kihagyhatom a sminkelést is...


Hiányzik, ahogy az ecset siklik a körmeimen...
Vajon melyik lakkot kenném fel először januárban?
Ó, ne! Ő mindig megnézi a körmeim! Csalódott lesz!
Á, már megint nem viselek elég színt.....
Mi lenne, ha piros rúzst raknék fel holnap? Meg piros lakkot! Jaaaa....nem....
Vásárlásnál: ennek a sálnak ugyan olyan színe van, mint a Saint George-nak!! Hazamegyek, és kifestem vele a körmöm, és holnap felveszem ezt a sálat a zöld nacimmal, és....óó.
Na jó, ennyi könyvet nyáron nem olvasok el egyszerre. Hogy lehet ennyi szabadidőm?!
instázás közben: ez a manikűr is annyira tetszik! Meg ez is! Ez is olyan szép.....
Mennyi lakk, amiket  nem is használok! Tiszta pazarlás!
Hiányzik, ahogy az ecset siklik a körmeimen...

Ne nézzetek így rám! Nekem is ugyan annyira fáj!
Kezdem megszokni ezt az egyedi színt. Volt tulajdonképpen olyan nude színem, ami pont így nézett ki? Nem, nem volt.... lehetne ez egy saját árnyalat! Csak Hófehérkéknek!
Vajon milyen gyorsan nő a köröm? Vajon vannak érzései....?
Nem kéne ennyire elhanyagolnom a kincseimet.... ideje szortírozni!
Tartsatok ki, lakkocskák!
Oké, oké, akkor döntöttem: piros körmöket akarok 2016-ban először! ....de melyiket?? Mi lenne, ha... nem, erős vagy! Kibírod! ....Ülj vissza az asztalhoz! Ne merészeld megfogni az üveget! Teszed vissza!!!
Minek vettem meg ezt a sok lakkot, ha néha ilyen agyament ötletek jutnak eszembe, hogy csak úgy parlagon hagyom őket?
"Marick felkapta Leeshát a lovára, és elindultak..." legyen átmenetes, vagy esetleg nyomda? " ... a falusiak egy hosszú sorban állva intettek búcsút a..." nem, legyen inkább sablonnal! "...már felkészültek, hogy az út..." olyan szépek így sorba rakva... a fenébe, már olvasni sem lehet?

Na jó, ez természetesen egy kicsit túldramatizált, de a lényeg, hogy tényleg nem esett jól a lelkemnek a lakkozásmentesség. Mivel a legtöbb bókot a körmeimre szoktam kapni, ezért meg aztán pláne!Azt hiszem, ilyen merényletet nem követek el magam ellen többet az életben! Csak 11 nap volt, de már ez is felért egy tortúrával.

Ti kibírnátok hosszabb ideig lakkozás nélkül? :)2 megjegyzés:

  1. Hú, hát én kibírtam, amikor még nem voltam elvetemült lakk-rajongó, csak pár lakkom volt, leálltam kis időre kényszerből, de aztán később úgy éreztem, hogy nagyon hiányzik valami, szerintem hozzátesz a nőiességhez. Nekem kellenek ezek a "kellékek", szép ruha, smink, lakk, aztán amikor már nemcsak lakkoztam, hanem elkapott a gépszíj, na akkor már pihenés, szöszölés és tényleg hobbi vagy lelki szükséglet lett a lakkozás. Egyrészt függő típus vagyok, tehát vásárolok, másrészt meg mindig voltak ilyen matatós hobbijaim, kötögetés, hímzés, kivéve, amikor nagyon sok tanulnivaló volt vagy sok dolgom volt, nem is tett jót.
    Írtam is az elején, hogy szerintem fölösleges ez az erőpróba, nem árt senkinek a hobbid, szereted, akkor miért vonnád meg magadtól? Na, mindegy, legalább megtudtuk, milyen rossz, ha nincs lakkozás.

    VálaszTörlés