2015. december 30., szerda

Memory jar

Sziasztok Szépségek!
Ismét eltelt egy év, így már másodjára leültem egy nagy évösszegzésre.
Először 2014-ben készítettem Memory Jart, úgy gondoltam, ezt hagyománnyá teszem, mostantól minden évben készítek egyet. Ehhez mindössze egy üveg kell, meg emlékeztető cédulák, amikre fel lehet írni a gondolatokat, majd beledobni 365 napon át.
Ami nem fér bele az üvegbe, azt pedig mellé szoktam rakni csak úgy szimplán. 
Egy évben azért elég sok emlék össze tud jönni, lehet, hogy 2016-ban egy nagyobbra lesz szükségem...

Azt vettem észre, hogy néha hajlamos vagyok a rosszabb emlékeket nem leírni. De ez csak azért van, mert alapvetően is igyekszem a pozitív dolgokra koncentrálni. Mint például:
Az idei osztálykiránduláson szám-háborúztunk, amit nagyon élveztem, és ugyan mindig hamar kiejtettek, de jó móka volt!
Sokat jártam zumbára az év első felében, aztán inkább kondiba igyekeztem lejárni, de nem igazán volt partnerem hozzá, így ez abbamaradt. Ügyesebb vagyok tánc-félékben, lehet, hogy keresek valami hasonlót, hogy meglegyen a heti sportadagom.
Volt idén két szalagavató is (az öcsémé év elején, az enyém pár hete), és mindekettő afterján persze ott voltam. Meg Nipponon is egy-két alkalommal, meg egyéb apróbb-nagyobb bulizásokat is leműveltünk idén.
Az ajándék csokipapírokat, kupakokat és mozijegyeket is el szoktam  rakni, ha van jelentőségük.
És persze a cetliken főleg gondolatok, érzések, mérföldkövek vannak, és mivel ezek személyesek, ezeket ugyan nem rakom ide ki egyesével, de átforgattam őket, és nagyon örültem, hogy alapvetően egészen jó évet tudhatok magam mögött. 
Ugyan még nagyon sokat tudok még fejlődni, és sok célom megvalósításának a legelején tartok csak, igyekszem pozitívan hozzáállni. Ami viszont egészen biztos, hogy 2016-ban is lesz egy üvegem, amibe az emlékeimet gyűjtögetem össze!

Ti szívesen csinálnátok hasonló, egész-éves projektet? :)

4 megjegyzés: