2015. december 25., péntek

Random tesztek

Sziasztok Szépségek!
Hoztam néhány újdonságomról tesztet.
Remélem jól telnek mindenkinél az ünnepek, jókat esztek és jókat beszélgettek a családjaitokkal! :)

Az első: Catrice Infinite Shine szájfény 120 Little Red Dress árnyalatban.
Amúgy nem vagyok nagy szájfényes, inkább rúzsos típus vagyok, de ha az ember lány ajándékba kapja, mit lehet tenni? :)
Amúgy nem is tudtam az elején mit kezdeni az erős színével, mert ha színt akarok, rúzsért nyúlok, ha semlegeset, akkor is rúzsért, ajakápolóért, és nagy ritkán világos szájfényért.
Az applikátor a szokásos, könnyen kezelhető, elég anyagot vesz fel, és egész pontosan lehet felvinni. Az anyag elég pigmentált, de sajnos mászkál mindenhova, ahova csak tud. Még a sálra, arc többi részére is, de egy-két óra után teljesen eltűnik. Ez meglepett, mert más Catrice-es szájfénnyel ilyeneket nem tapasztaltam. 
Sajnos a szám alapszíne miatt nagyon pinkesnek tűnik  a valóságban is, úgy érzem, nem lesz a kedvencem.

A második a Wish! applikáció által rendeltem: egy mezei alapozó ecset.
A feje ferdén nyesett, ezért könnyen lehet az archoz nyomni, mivel nem túl nagy a feje, könnyen beférek mondjuk az orromhoz is, az állam mélyedésébe is. 
Puhák és tömöttek a szőrei, nem veszik el benne az alapozó, szépen megmarad a tetején.
Kis korrektort és nagyobb adag alapozót is könnyen lehet vele eldolgozni, amióta megvan, minden reggel használom az alapozó és a folyékony korrektor eldolgozására! Kis hibája ugyan van, hogy az illesztéseknél nem olyan erős, de mindössze 1 dollárért repítették el hozzám Kínából, szóval nem is vágytam olyan nagyon eget-verő minőségre.

És most pedig egy kis csalódottságomnak adnék hangot, ennek tárgya pedig egy régi kedvencem, az Essence I love Extreme fekete szempillaspirálja. Régebben nagyon sokat használtam, egy év kitérő után gondoltam kicsit visszatérek hozzá. Mindene nagyon jó: a duci, műanyagkefés feje és a nem túl folyós festék csodásak tud művelni a szempilláimmal! Közeli és távolabbi képeken is igyekszem megmutatni:
De ami miatt mégis inkább a Maxbelline-hez fogok legközelebb visszatérni a következő: megolvad a pilláimon 6-7 óra után, és mindenfele kenődik! Pedig nem sportoltam aznak, mindössze suliban voltam, és hát télen nincs valami meleg. Nem igazán értem, hogyan lehet ez, de a Maybelline spirálokkal ilyen nem fordult még elő.....

Ti miket vettek mostanában? :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése