2016. január 2., szombat

2016 első bejegyzése


Sziasztok Szépségek!
Nagyon Boldog Új Évet Nektek! Gondoltam az év első napja legyen kicsit személyesebb!

Lassan már harmadik éve a szilveszteri buliból későn kelve szoktam elgondolkozni, vajon idén mit is szeretnék elérni. Semmi "új év, új én", még mindig ugyan az az ember vagyok, ugyan azok a gondolataim, a hibáim, az erősségeim, csak messzebb rakom a következő célszalagokat.
És ezek a következők:
- szeretnék idén jobban teljesíteni a diétámban: tavalyi év legelején diagnosztizáltak nálam IR-t, és be is tartottam a 160gr-os előírtakat egy darabig, de sajnos pár hónap után feladtam. Ugyan úgy néz ki, hogy a betegséget kinőttem(?), azért a jobb életminőség és életmód miatt egy kicsit több grammos diétát szeretnék idén elkezdeni(mondjuk 180gr, mert azért lenne mit ledolgozni innen-onnan). Nem lesz zökkenőmentes, mert a diéta nekem korlát, és minden porcikám harcol maga a tény ellen is, de ezt szeretném megtenni magamnak, még ha meg is kell küzdenem magammal érte.
- szuper érettségi: igen, 5 évet vártam erre, és most hirtelen úgy érzem, nem vagyok képes letenni. De ez csak hiszti, túl leszek rajta, és jól fog sikerülni!
- Szeretnék egy jó fényképezőt: a bloghoz mindenképpen, mivel a termékfotóimon van még mit csiszolni. Meg hát ha utazom, nem egy telefonnal szeretném megörökíteni a várost.
- facebook oldal a blognak: már hiányzik, másrészt a blog első szülinapján szeretném megrendezni az első nyereményjátékot, és el sem tudnám képzelni, hogyan oldhatnám meg fb nélkül....
- szeretnék többet olvasni: azt hiszem érthető okokból.
- szeretnék egy kiscicát: ráadásul zoknisat, és Dobbynak akarom hívni ( a fan az fan marad :D)

Nagyjából ennyit képzeltem el erre az évre. Elértem arra a pontra életemben, hogy nem akarok változni, és vannak barátaim és családom, akik szeretnek olyannak, amilyen jelenleg vagyok, így nem szeretnék a személyiségemen változtatásokat eszközölni. Nyilván nem én vagyok a legcukibb, legkedvesebb, legnépszerűbb, legvékonyabb és legszebb emberi lény a földkerekén, de én így szeretem magam. Vannak hibáim, mint bárki másnak, amiket most már képes vagyok elfogadni, és igyekszem a helyzetből a lehető legjobbat kihozni. Szóval remélem megkedveltétek valamennyire azt, aki vagyok, mert még itt leszek egy darabig. :)


Ti szoktatok Újévkor fogadalmakat tenni? Ha igen, akkor miket? :)

2 megjegyzés:

  1. Kevesebbet költök indie lakkra :) na jó, tényleg elég sok van, ideje leállni. Igazi fogadalmam nincs, nem szoktam megfogadni semmit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én mostanában néztem ki magamnak néhány ilnp lakkot :D

      Törlés