2016. január 9., szombat

Amiket mostanában olvastam

Sziasztok Szépségek!
Teszünk egy kis utazást könyvországba!


Az első ilyen az első Tolkien mű, amit a legnagyobb örömmel felolvasnék egy kisgyereknek is: regényes, izgalmas, közérthető, könnyen emészthető, de mégis el tudott gondolkodtatni. Aki szereti a fantasykat, mint én, annak biztosan tetszeni fog!
És bónusz pont, hogy van benne SÁRKÁNY!!!
Az Éjangyal trilógia volt az egyik legnagyobb könyvélményem, így nem volt kérdés, hogy megszerzem az előtörténetét tartalmazó kis könyvecskét. Elég régen fejeztem be a trilógiát, mégis nagyon könnyen előhívták a sorok a részleteket, könnyen tudtam olvasni, vitt magával. Sajnos nagyon rövid, ezért egy este alatt megvolt, de nagyon olvasmányos, így nem zavart annyira.
Az utolsó pedig abszolút szerelem! Úgy tűnik, a Hard Selection nekem való! Szintén fantasy (ki hitte volna...). Több főhőssel fut a történet, különböző pontjain élnek a kis világuknak, csak bizonyos állandó,közös pontok vannak a szereplők között, de mind máshol élnek, de mind tanoncként. Más korúak és foglalkozásúak, karaktereik is részben mások, de rokonlelkek. És az egyszem csajszi nagyon bad-ass, ezért meg aztán oda meg vissza vagyok! Szövevényes, gondosan felépített világa van, visz magával az író, mint egy idegenvezető, pedig ez az első könyve!

Ti miket olvastatok mostanában? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése