2016. január 23., szombat

Unleash

Sziasztok Szépségek!
Teljesen eluralkodott a világon a folyékony rúzs mánia, és én sem maradhattam ki belőle!
Amióta a PinkPandán megláttam az I Heart Makeup termékeket, szinte azonnal beleszerettem a legtöbb termékükbe. A koncepció amúgy is tetszett, és valami izgalmas szín amúgy is elfér a polcomon, így esett a választásom a Lip Lava kollekció Unleash árnyalatára.

A karton nagyon csini, sok információval van ellátva. A tubus maga elég masszív, a kupakja viszont kerek, így legnagyobb bánatomra nem tud megállni a talpán. 
Az adagolója szivacsos, középen lyukkal, amin keresztül tudjuk kinyomni a terméket. A szőrök puhák, szépen siklanak az ajkakon. 
Állagra tényleg rúzsszerű, krémes, semmilyen illatot nem fedeztem fel rajta. A finishe mattabb, mint amire számítottem az internetes swatchok alapján, de nem teljesen matt, inkább csak fényes. Nekem ez kellemesebb viselet, mint a szájfényes-ragadós ajakra valók. Az egyetlen komolyabb negatívum, hogy ez az applikátor nem a leghigiénikusabb. És simán kifolyhat a kupakba, ha csukott állapotban összenyomódik - ezt tapasztalatból mondom sajnos.
A színe egy nyárias, neonos narancs. sajnos nem sikerült a neonosságát megfelelően elkapnom, de jól látszik, hogy erőteljes szín. A felvitelével először megküzdöttem, mert a kerek feje nem egészen az én csücskös számhoz lett tervezve, de másodjára, már sokkal jobban sikerült. Egy rétegben a lent látható fedést tudja nyújtani, de nem vékony rétegben, mert akkor lehet foltos, építéskor pedig könnyen elmozdítja a már felvitt réteget. úgyhogy én az egyszeri, viszonylag közepes mennyiséget javaslom.
Elég komfortos viselet napközben, nem vettem észre, hogy szárítana, vagy elmozogna, de az óvatos evést-ivást kibírja, enélkül 6 óra után kezd kopni, egyenletesen. Természetesen azért hagy rúzsfoltot a poháron/üvegen, és a szárazkás részeket kiemeli. 
A leszedésével egy kicsit meg kellett küzdenem, de nem színezte meg a számat. 
1290 ft volt a webshopban, 12 ml pedig elég sok, így megéri befektetni, csak arra kell figyelni, hogy ebben a kollekcióban nincsenek visszafogott színek. 
Nekem összességében tetszik, ha ráérzek a felvitelre, nagyon kellemes nyári viselet. És állítólag 1-2 színe Too Faced Melted dupe!

Szemezgettetek már a márka termékeivel? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése