2016. február 4., csütörtök

Lip Geek rúzsok

Sziasztok Szépségeim!
Újabb rúzsteszttel érkeztem nektek!
A PinkPanda teljesen magába szippantott! Egy szokásos nézelődésemkor akadtam ezekre a csini rúzsokra. Először utána néztem, és valaki krémmánián azt írta, vibrátorra emlékeztetik őt ezek a metál pink csomagolások. lehet benne valami, de őszintén nekem nagyon tetszenek, mert bár szeretem a sima fekete tokokat, mégis könnyen megtalálhatóak ezek a csomagolások a polcon/fiókban, plusz a címkéjük mutatja az árnyalatot, ez is megkönnyíti a megtalálásukat. Nem mocorog a rúzs kitekerve a nudeban, de a pirosban igen.
A kis karton dobozka, amiben érkezik, nagyon egyedi és cuki.
Az én két árnyalatom tehát a Live for today és a Colour overdose. Az előző egy kicsit barackosabb tónusú nude, a Colour Overdose pedig egy nyárias pirosas pink, néha egy kis narancsos beütéssel árnyékban. A swatchokat két-két húzással vittem fel, a számra is kb ennyiszer vittem fel. Könnyen leszedhetőek sminklemosóval, nem fognak meg semmit.
Live For Today felvíve:
Colour Overdose felvíve:
Krémesek, nem túl fényesek, de messze állnak a szatintól is. Kellemes viseletek nap közben. Illatot nem fedeztem fel egyiknél sem. Ehhez képest meglepően tartósak, 6 órát simán kibírnak óvatos ivással és evéssel, utána egyenletesen kopnak. Kis szépséghibájuk, hogy egy kicsit megülnek a száj belsejében, ha nem hidratálunk megfelelően alájuk. 
Ami még feltűnt, hogy a piros használatakor kicsit furcsa, bizsergő érzést éreztem kb egy órával azután, hogy feltettem. Rá még 2 órára már határozottan viszketős, kissé égő érzést éreztem az ajkamon, az államon, a mosolyvonalamban. Le is szedtem a lehető leggyorsabban. Mivel aznap nem igazán viseltem semmi újat, elég erős a gyanúm, hogy ez a rúzs lesz a ludas. Még nem teszteltem le újra, mert egyrészt elég nyári szín, és mert nem volt bátorságom újra feltenni. Ezzel szemben a másik színnel nem volt semmi gondom, többször is viseltem egy héten belül.
1290 forintba kerülnek a pinkpandán, 3,5 gr terméket kapunk érte, ami szerintem korrekt, és több, mint 20 árnyalatuk van a legvilágosabb nudetól egészen a sötét pirosakig. 
Elég vegyes a dolog, főleg a viszketés miatt, de nem hiszem, hogy minden rúzs csinálná ezt. utána kell olvasni, hátha valaki tapasztalt hasonlót.

Nektek van i <3 makeup terméketek? :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése