2016. február 17., szerda

Megoldás pattanásos bőrre?

Sziasztok Szépségeim!
Szeretnélek titeket bemutatni egy nagyon jó barátomnak, aki miatt napról napra egyre jobban érzem magam!
Ez a bizonyos nagyon kedves barát a dr.organic Teafaolajos Arclemosója!

Én 2600 forintért vettem, ezért az árért 200 ml terméket kapunk, ami hát azért még barátok között is egy csöppet húzós.
Ennek ellenére a tubus nagyon nagynak tűnik, masszív, én szeretem ezt a fajta nyomogatós megoldást is, de az igazi pumpás adagolóval lenne.
A termék maga áttetsző, géles állagú, a masszívabb fajtából, és jellegzetes, citrusos illata van, először a citrom és a grapefruit jut el az orrba, csak aztán a teafaolaj. 
Én elsőre a képen elég sokat nyomtam ki belőle, de egy egészen kevés is elég az arcra: attól függ, mennyi vízzel hígítjuk. Az első használatoknál érdemes nagy vízaránnyal dolgozni.
Szárazon a kezemmel hobósítottam fel, itt is elég szépen dolgozik, vízzel bubis lesz. Mélyen tisztít, nagyon finom, tiszta és puha utána a bőr, nem "csikorgatós", mint a legtöbb zsíros-pattanásos bőrre kapható arctisztító, amiben elég magas az alkoholtartalom. Én már elég régóta, napi rendszerességgel használom, nem vettem észre sem zsírosodást, sem kiszáradást, nagyon jó kondícióban tartja a bőröm! Sokkal puhább, tisztább és egységesebb a bőrképem tőle!
Azt meg kell hagyni, hogy első használatkor kicsit erős, akinek érzékenyebb a bőre, az valószínűleg nem fogja szeretni: a teafaolaj önmagában sem egy gyengéd olaj, de ez a kis aranyos még meg is van turbózva citrom olajjal, grapefruit olajjal, vörös mandarin olajjal, és egy bizonyos varázsmogyoróval (utóbbinak még nem néztem utána, de nekem úgy tűnik, hogy nagyon jót tesz a bőrnek!). 
Én utána szoktam felvinni hidratálót, csak hogy ismét rendben legyen a bőröm ezután a kissé savas lemosó után, de egy-két alkalommal ezt elhagytam, akkor sem volt rossz érzés (ez valószínűleg az aloe vera hatása, amire eddig nem jött ki reakcióm)
A legtöbb hipermarketben láttam már, szóval nem nehéz beszerezni, az ára kicsit vészes, de ez nem hiszem, hogy visszatartana az újra vételétől.
Nos csajok, nem tudom, hogy ez önmagában, vagy az arcápolásomba szintén újként beépített lépések és összetevők (összegzés hamarosan...) tették e, de rohamos ütemben javul a bőröm, és ennek biztosan részese ez a lemosó. Nálam az alapfelszereltség része lett!

Nektek mivel sikerült túljutni a pattanásos bőrön? Milyen trükköket, összetevőket vettek be ellene? :)

4 megjegyzés:

 1. Szerencsére nincsenek pattanásaim, úgyhogy ez a készítmény nem nekem lett kitalálva... viszont már elég régóta keresek az arctisztító kefémmel kompatibilis arctisztító habot, vagy gélt, vagy bármit, ami kíméletes és hatékony. Szuper tippet adtál a márkával, nem is értem, rájuk eddig miért nem gondoltam. Szét is nézek mindjárt náluk. :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem nem drága, eltart 2-3 hónapig, nem igaz? Valamivel meg arcot kell mosni, akkor csak jó, ha bevált nem? Én babafürdetővel mosok arcot.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyit igen, de eddig nem igazán vettem 1000-1500 ftnál drágábbat. Sajnos nekem minden babás dolog olyan átlagos, annál célzottabb termékek a nyerők az én bőrömre :)

   Törlés