2016. március 8., kedd

Megmentett pirosító és highlighter

Sziasztok Szépségeim!
Ti mit tesztek, ha a kedvenc púdereitek összetörnek?
Ugyanis én egy könnyed hidratálóval vegyítem őket, aztán újra használom!
Természetesen ez arcpúderekre sajnos nem működik, de pirosítóknál, bronzosítónál, highlighternél nagy segítség lehet! Persze elveszik ilyenkor a púderes állag, de ha valaki, mint én (az utóbbi időben) szereti a krémes állagú arcra valókat, akkor bizony jól jön!
Elsőként egy kicsit a pirosítóról:
A pirosító maga egy nagyon szép színű, csillámos-rózsás árnyalat, ami még a legelső pirosítóm. Sajnos sikerült leejtenem, így valamilyen megoldást kellett találnom, és mivel nem volt itthon semmiféle alkohol, ami a híres megmentési akcióhoz kell, így maradt a könnyed hidratálókrém, név szerint a Neutrogena gyorsan felszívódó balzsama. Nagyon könnyed a textúrája, könnyű eloszlatni. 

És a highlighter
A tönkretett eredeti a Lovely Silver highlightere, amiről itt írtam bővebben. Ugyan úgy jártam el, mint az előzőnél. Mindössze arra kellett figyelnem,hogy ne hígítsam túl, hogy tömör maradjon az állaga, mert a csillogása nem tud különben érvényesülni. 

Összességében nekem 2 alapdarabomat sikerült megmenteni, és ugyan nem dolgoztam őket tökéletesen simára, teljesen használhatóak maradtak: a pirosító amúgy is valami bazári darab, így sem volt túl tartós, de a kutyulás nem rontott ezen. A highlighter pedig ugyan olyan intenzív tudott maradni, mintha por formában használnám továbbra is. 
P.S.: el sem tudom képzelni, hogy valami olyat rakjak az arcomra, amire előzőleg alkoholt öntöttem. Lehet, hogy kiszárad elvileg belőle, de akkor is.

Ti mit tesztek, ha eltörik a kedvenc pirosítótok? :)


2 megjegyzés:

  1. Elő szokott fordulni, sőt a végén, amikor már csak kerete van a púdernek, mert alig van benne, én szoktam összetörni, hogy ki tudjam nyerni. Hát használom porpúderként, legfeljebb nem szállítom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na nálam talán egyszer fordult eddig elő, hogy elértem a púder aljára, mindig előbb kidobom, vagy annyira összetöröm, hogy már nem lehet megmenteni

      Törlés