2016. március 3., csütörtök

Új lakkjaim #2

Sziasztok Szépségeim! 
Az első két Colors by Llarowe lakkjaimról lesz szó! (rengeteg kép!)


Az első, amiről beszélni szeretnék a Her Red Hair, abból is a Holo változat. Amikor beharangozták LakkomLakkom blogján, már akkor tudtam, hogy kelleni fog, már csak a név miatt is! De a színei is csodásak!
Ez a lakk a márka és a Nailland között egy kollaboráció, 12 ml egy üveg, 3990 forintba kerül a Naillandnél, limitált ideig.
Kell belőle két réteg, és ha az első réteg még nem száradt meg teljesen, akkor elmozdítja az egészet az új réteg. 
És akkor beszéljünk a színeiről: az alapja egy tüzes piros, aminek bizonyos fényeknél (főleg árnyékban) van egy cseresznyés-bordós fénye, viszont napfényben narancsos, egy leheletnyi arany csillámmal, és itt-ott van egy kis pink becsillanása, de ez élőben is elég nehezen elkapható, fényképen meg aztán pláne! Ja és ehhez még dobjatok egy kis elszórt holot is!
Egy rétegben:
És kettőben:
Kicsit látszanak a csíkok 2 rétegnél. Ugyan nagyon fényesre szárad, de elég lassan is, ezért én raktam rá fedőlakkot. 
Mikor csináltam vele átmenetet, nagyon nehezen lehetett rávenni a rendes fedésre, vagy 6-7 alkalommal átmentem minden ujjamon, hogy rendesen nézzen ki. 

A másik a Jewel of Denial névre hallgat. 
Ez a lakk a 2015-ös Téli kollekció része, űrtartalma és ára megegyezik az előzővel.
Ez a lakk már nem szórt, hanem valódi holo, az alapszíne teal-türkiz.
Mindkét lakknak hengeres az ecsete, a Her red hair vizesebb, de mindkettő nagyon jól teríthető. 
Ez a lakk egy rétegben tökéletesen fed, és emiatt mattabb, szóval nekem elfér a fedőlakk is. 
Moderáltan nyomdázni is lehet vele, csak nem ekkora mintákat, hanem inkább vékonyabbakat. A másikkal sajnos ez kizárt, ahhoz túl híg. 
És nagyon régóta először megint befogta eg lakk a körmöm: óvatlan voltam swatcholáskor, és a türkiz alá nem kentem fedőlakkot: addig a kemény  20 percig, amíg elsőre rajtam volt a lakk, sárgára(!) befogta a körmöm. a formám nem változik...
Összességében nagyon örülök mindkettőnek, a Her Red Hairnek a színe miatt, a Jewel of Denialnek a fedése és a holoja miatt. Azonban 4000 ft egy-egy lakkért nekem kicsit túl van a lélektani határomon, őket egy másik lánytól vehettem át másodkézből, így nem volt olyan húzós az áruk. 
Mindig nézegetem a márka lakkjait, de ezen a kettőn kívül nem nyűgöztek le annyira, szóval elsőre azt hiszem nem lesz több cbl lakkom. 

Milyen lakkokat vettetek mostanában? Mit terveztek venni? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése