2016. június 25., szombat

Essence The Jellys

Sziasztok Szépségek!
Egy olyan termékkel készültem, amit valószínűleg már láttatok a drogériák polcain: a zselés hatású lakkok!
A teszt alanyai az Essence márka 2 lakkja a The Jellys kollekcióból. Az árnyalatok a 26 morning sunshine és a 30 flying flamingo. Előbbi egy narancs, a másik egy világos pink szín. 8 ml-t tartalmaznak és 650 ft-ba kerülnek.
Mindkettőnek vékony az ecsete, könnyű vele lakkozni. Az állaga kellemesen folyós, kicsit zselés. Rendeltetésük szerint halványan fednek csak, ami kiváló például rétegezett nyomdázáshoz( a manikűrök között találtok erre példát), illetve a finisük zselés. 
Morning Sunshine 1-2-3 rétegben.
Flying Flamingo 1-2-3 rétegben.
Először a narancsot vettem meg. 3 rétegben már majdnem teljesen fed, ezen felbuzdulva megvettem a rózsaszínt is. A minőségükben van különbség: míg a narancs egyenletesen terül, gyorsan szárad és elég jól fed, addig a rózsaszín csíkoz, lassan szárad és alig fed. Kellene belőle legalább 5 réteg a teljes fedéshez és bár nem ez a funkciója, azért engem zavar, hogy ennyire nem fed összehasonlítva ugyan ebből a vonalból való másik lakkal.
Itt van néhány manikűr, amiket ezekkel a lakkokkal követtem el:

(itt narancs alapra fehérrel nyomdáztam, és rákentem a rózsaszínt, de csíkos lett)
(a kettőt rétegeztem egymásra, hátha ki tudok hozni belőle egy harmadik színt, de mivel a narancs jobban fed, így ebből nem lett semmi)
Tulajdonképpen nem rosszak, de ha ezt a finist keresitek, érdemes másfele szétnézni(el corazonnak azt hiszem vannak ilyen alapötleten nyugvó lakkjaik), főleg mert csak pirosak, narancsok és rózsaszínek vannak ebben a vonalban.
Nektek sikerült beszerezni őket? Ha igen, tetszenek? :)

2 megjegyzés:

 1. Az utolsó mani nagyon tetszik, főleg a minta felhasználási módja, én még nem tudtam ezzel mit kezdeni, Bridalról van, ugye?
  Jó ez a teszt arra, hogy ne vegyem meg a lakkokat, nem szeretem ezt a finisht.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm és igen, a Bridal 06-os lemezét használtam hozzá :)

   Törlés