2016. június 28., kedd

H&M körömlakk - True Blue

Sziasztok Szépségek!
Szerintem ti is ismeritek a H&M új smink- és arcápolási vonalát, én most egy körömlakkal érkeztem hozzátok.
Még talán év elején jött ki a márka egy komplett vonallal, ami tartalmazott mindenféle földi jót, arckrémektől kezdve a hajápoló termékeken át a sminkekig mindent meg lehet találni a kínálatukban. Interneten nekem nagyon sok termékük tetszett, főleg a pirosítók, de élőben már nem voltak olyan hívogatóak. A pirosítóknak nagyon fura volt a textúrájuk, pont azok a szemceruzák nem voltak ott az állványon, amiket kinéztem(Murphy-bevonzó jelen!), és amit a legjobban szerettem volna, a holographikus silver lakkjuk sem volt kint, amit azóta még a weboldalon sem látok. Viszont egy csalódás után szükségem volt egy királykék lakkra, amit ezzel a körrel le is tudtam. Kicsit bevallom nehéz volt választani, mert rengeteg gyönyörű színű lakkocska van a pultokon, vannak duokrómok is, csillámosak, frost-finisűek, egyszóval lehet válogatni belőlük bőven.
Az én árnyalatom a True Blue, 1290 ft-ba kerül, 8 ml terméket kapunk érte.
Az üveg nem nehéz, viszont elég masszív üveg. Az ecsete kicsi, de duci és kerekded, nincsenek kiálló szálak, nagyon könnyű vele lakkozni, szépen ki lehet alakítani a mosolyvonalat, nekem ez a kedvenc típusom, ezt tudom a legkönnyebben használni.
A fenti képen egy rétegben láthatjátok. Nagyon szépen fed így is, kicsit mattabbra szárad, de ez csak az egy réteg miatt van.
Itt pedig már 2 rétegben látjátok. A fedése gyakorlatilag ugyan az, így csak fényesebb.
Nagyon pigmentált, szépen terül, könnyen lehet irányítani, elég krémes az állaga, nem folyik össze-vissza, jó ütemben szárad, extrán fényesre szárad, lehet vele nyomdázni is, de sajnos azt nem kaptam lencsevégre.
Néhány lakkozás, amiket készítettem vele:
(a szivárvány lilája kicsit túl kékes volt, ezért nem látszik kamerán nagy különbség)
(az Aden 155 Touch me rosegold árnyalatával és a Moyou Explorer 03-as palettával nyomdáztam)
(ezen alapszínként szolgált)

Reménykedem benne, hogy nem csak az erősebb színű lakkjaik ilyen szuperek, mert ha megtetszik egy-egy árnyalat - főleg a duokrómok közül - tuti lecsapok rá, mert ár-érték arányban szerintem kiválóak!
Nektek van a márkától akár más sminketek, vagy lakkotok? Ha igen, hogy szuperálnak?:)

2 megjegyzés:

  1. Nincs felénk H & M, nem is baj. Ezeket az ecseteket nem szeretem, a Moyra és az A-England ecseteivel tudok jól festegetni. Az Essnece-nek is hasonló ecsete van, nekem túl duci. Jó ez a szín, szerintem alapszín, a manik is nagyon tetszenek!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) szeretem én azokat is, de ezzel könnyebben alakítom ki a körömágyi vonalat, mint a vékony ecsetekkel

      Törlés