2016. július 12., kedd

Catrice Denim Divine Women's Cut körömlakk

Sziasztok Szépségeim!
Egy aktuális limitált kiadás lakkjáról hoztam nektek tesztet!
A lakk a Catrice Denim Divine limitált kiadásából van, a C03 Women's Cut árnyalata. Az utóbbi másfél évben nem fogtak meg a márka limitált kiadásai, így nem is követtem a híreiket, de legutóbb, amikor bementem a Rossmannba, megláttam ezt a lakkot és szerelmes lettem!
990 forintba került, amiért 12 ml-ert kapunk.
A színe az a tökéletes nyári narancs, ami pont félúton van a telt narancs és a világos piros között. Nincs benne se pink, se nem túl sárgás, TÖ-KÉ-LE-TES.
Az ecsete duci és rövid, nekem ez áll leginkább kézre, ennek is nagyon örültem. Az arany kupak nagyon passzol hozzá, az üveg elég nehéz és masszív érzetű.
Íme egy rétegben:
... és 2 rétegbn:
A finise fényes, a képen fedőlakk nélkül látjátok. Az állaga kicsit géles, hasonlít az Essence The Jellys-ekre, de egy kicsit krémesebb. Lehet ennek okán, de nem fed 100%-osan, a képeken nagyon rövid a körmöm, ezért nem feltűnő, de élőben már észrevehető. 
A másik gyenge pontja a tartóssága, ami elég harmatgyenge, mert egy nap után elkezdett lepattogni, de ez lehet a fedőlakkom hibája is, mert már nagyon a végén jártam. 
Néhány mani, amikhez használtam:
Végül is annyira megtetszett a szín, hogy az egyik fülbevalómat lefestettem vele, és egy fehér rucival és egy narancs rúzzsal viseltem egyik barátnőm szülinapján.
Ugyan vannak gyenge pontjai, de a színe fantasztikus, nagyon örülök, hogy beledobtam a bevásárló kosaramba!

Nektek hogy tetszik? Vettetek valamit a kollekcióból? :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése