2016. augusztus 16., kedd

Makeup Revolution Pro Blend Sminkszivacs

Sziasztok Szépségeim!
Végre én is beszereztem egy sminkszivacsot, ugyan nem az eredetit, de úgy gondolom, remek alternatívát sikerült találnom!
A címből már tudjátok, melyik sminkszivacsot vettem meg. Pink Pandáról rendeltem, 2400 forintért, szerintem egy kerekded szivacsért ugyanis valóságos rablás 7200 forintot elkérni.
A kialakítása fantasztikus, az arcom minden részén egyenletesen el tudom dolgozni az alapozót, és főleg a "fenekét" használom az egész arcomon, a szemem alatt pedig a hegyesebbik végét. Nem szívja be az alapozót annyira, mint az ecsetem szokta, nem csíkoz és pihe-puha!
Szárazon kisebb, ha benedvesítjük, megnő a térfogata. Ezt a lépést nehezebben ébredős reggeleken nem szeretem, hogy külön el kell mennem a mosdóba bevizezni, de ha nem teszem ezt, akkor rengeteg anyagot felszippant, ami kellemetlen, és hosszútávon drágább.
És egy pár (nem túl előnyös) fotó, ahol smink felvitele előtt vagyok, aztán egy réteg alapozóval, amit a blenderrel dolgoztam el, végül az elkészült sminkek.
Én nagyon szeretem használni, a mindennapi rutinom része. Egyetlen hibája, amit felfedeztem, hogy szappanos mosáskor kicsit engedi a színét, de ez eddig csak dove szappannál fordult elő, palmolive-nél még nem, szóval ezt még tesztelem.

Nektek van beauty blenderetek? Eredeti vagy koppintás? :)


4 megjegyzés:

 1. Á, én nem alapozok pár éve, mióta hámlasztok, azóta egyáltalán nem, de láttam másnál is, milyen szépen fel tudják ütögetni az alapozót, kis csodaszer lehet.

  VálaszTörlés
 2. nekem az ebelines tesó van meg, szeretem, de nem mindig akar együttműködni a bőrömmel. az ebayes verzióknál mindenesetre ezerszer jobbak, ennél drágábbra biztosan nincsen szükségem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nem is néztem szét ebay-országban sminkszivacs után, gondoltam, hogy azok nem váltanák be a hozzá fűzött reményeket. Nem is tudtam, hogy az ebelinnek van :0

   Törlés