2016. október 11., kedd

Dance Legend Blanco és Bow Skies Fall

Sziasztok Szépségeim!
Hoztam nektek két lakkról szóló véleményem, a különlegesség, hogy ezektől a márkáktól ezek az első lakkjaim!

Az első a Dance Legend Holodays kollekcióból van, a Blanco nevezetű árnyalat.
Elsősorban azért ragadta meg a figyelmem a polcon, mert ennyire holos lakkom talán még sohasem volt. Önmagában is hatalmas attrakció ez a lakk, még nem is igazán találtam ki, hogy milyen mintával férne össze.
A színe egy világos alapban lévő lineáris holo, nekem nagyon ezüstös az alapja.
Az ecsete kerek és hosszúkás, a felapplikálást nem nehezíti meg, de a lapos, ducibb ecseteket akkor is jobban kedvelem. A legnagyobb problémám vele az, hogy rettenetesen sok réteg után fed.
A swatchokhoz 4 réteget kentem fel, hogy ne látszon át a mosolyvonalam. Akármilyen hihetetlen a lakk maga, nem igazán térek napirendre, hogy ez a darabka lakkocska, amiért (leárazva) 2500 forintot fizettem azt hiszem ennyi munkát igényel. Nem igazán fogott meg más lakk a márkától, lehet, hogy ez a szín lesz az egyetlen DL lakkom.

A másik a Bow Nail Polish Skies Fall színe.
Itt is hasonló ecsetet rejt az üvegcse, kicsit rövidebb, ami nem is lenne gond, csak a kocka alakú kupak nem kényelmes sajnos.
A felvitel rövidebb volt, mint a Blanconál, 2 rétegből megvoltam, aztán átmentem a napra fotózni, és akkor láttam, hogy még egy réteg elfért volna. Az üvegben látható kék-lila duokróm átmenet a valóságban gyakorlatilag egyáltalán nem észrevehető, a holo is kicsit szórt. Lemosásnál minden nagyon csillámos, de kézmosással le lehet hozni. Hasonló árban vettem őt is.
Igazából mindegyiknek tetszik a színe, de mivel kicsit drágább lakkokról van szó, szerettem volna, ha 2 rétegnél többet nem kell felvinnem a teljes fedéshez. Biztos vagyok benne, hogy más variációkban, csak fedőlakként is fogom őket használni, illetve rajta lesznek még a körmeimen, de nem tervezek egyenlőre ezeknek a kínálatában nagyon szétnézni.

Ti próbáltatok már DL és Bow lakkokat? Meg voltatok velük elégedve? :)


2 megjegyzés:

 1. Kár értük, nagyon szépek és jól is állnak neked, főleg a Blanco tetszik. A Holodays-ek közül nekem az Olive Theory van meg, az 2 réteges de sötétebb szín, szóval csúnya lenne, ha nem fedne jól.
  A Bow Polish is szép de az üveg alapján másra számítottam, kicsit csalódás a körmeiden. Ha nem tudnám, hogy ez duokróm, akkor jobban tetszene. Én a Purity-val jártam úgy, hogy csak kentem, csak kentem és végül 4 réteg kellett belőle. Ráadásul aznap elkezdett pattogni, szóval nem lett a kedvencem. Viszont van 3 thermo top coat-om, azokat imádom, nagyon viccesek, bármilyen színre rá lehet kenni őket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, kár, de az ember akaratlanul is belefut ezekbe :( a purity nagyon szép, de ha az is ilyen fedésű, akkor nem hiszem, hogy megveszem :D a thermokon én is gondolkodtam, de végül nem fogok venni, mert tudom, hogy zavarna, hogy nem egységes színűek rajtam a lakkok

   Törlés