2016. október 18., kedd

Nude lakkok az utóbbi időből

Sziasztok Szépségeim!
Szeretnék nektek beszélni az utóbbi idők pár szerzeményéről, amik által úgy érzem, a piacon kapható nude lakkokat be tudom csoportosítani.

Az első még egy régebbi szerzemény, az RdelYoung nyári, limitált kollekciójának darabja, a Welcome to  Miamiból a 02 Chillin' at South Beach árnyalata.
Ő az első kategória, a 2 rétegben fedő.
2 réteges, krémes, duci ecsettel, pinkes alaptónussal. Ez az a szín és fedés, amit szeretek, ez a szín illik hozzám a legjobban, de nyilván nincs annyi szerencsém, hogy tartósan megtalálhassam a polcokon.
Hasonló ehhez pl az Essence I <3 Trendből a 02 i nude it árnyalat, az is fed 2 rétegben.

A második a Max Factor Glossfinity 30 Sugar pink árnyalatban.
Ez már a második kategória, a végtelen számban sem teljesen fedő.
3 réteg után kicsit már meguntam, mert már akkor is észleltem, hogy nem fogok tudni érdemleges fedést elérni, csak ka megszáradhatatlan mennyiség kerül a körmeimre. A színe egyébként kicsit sápadt, de nagyon szép szerintem.
Ehhez szintén egy essence lakk a leghasonlóbb, a No Makeup-makeup legviláhosabbja. De ahogy tapasztaltam, a legtöbb ennyire világos lakk nem akar fedni rendesen.

A harmadik kategória pedig az 1 rétegesek.
Ez az Essence 36 dare it nude árnyalata.
Egy réteg, és ugyan a szín barnás-taupeos, jól el van találva, az egy réteg miatt gyorsan is szárad, egy álom vele dolgozni.
A Rimmel Salon Pro lakkjai körül a 126 bare yourself még ilyen, de sajnos nekem az túl barackos.

Néhány nailart, amikhez ezeket a lakkokat használtam:
Valahogy a tökéletes nude megtalálása lehetetlen feladatnak tűnik, mert vagy túl sápadt vagy túl sárgás, vagy túl pinkes, vagy nem akar fedni, vagy nem lehet kapni.

Nektek mi a kedvenc nude lakkotok?


5 megjegyzés:

 1. Nekem se jön össze a tökéletes nude lakkot megtalálása :). De rájöttem, hogy nem is szeretem magamon igazán ezt a színt. Másokon tetszik, a saját körmeimről lemosom. Rajtad is az első tetszik a legjobban, kicsit barackos, talán azért. Az viszont durva, hogy a Max Factor még foltos is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja és a manik szépek mint mindig!

   Törlés
  2. Én sem szeretem olyan nagyon a nude lakkokat magában, inkább alapként alkalmazom. a barackossága miatt nem szeretem télen, mert olyankor nagyon kékes-lilás az alaptónusom... és köszönöm szépen ^^

   Törlés
 2. Az Essence lakkot tuti beszerzem. Imádom őket, de valahogy ez a szín eddig elkerülte a figyelmem, pedig folyton ilyeneket hordok. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én is véletlenül találtam magam szembe vele, amúgy én sem néztem volna meg jobban :D

   Törlés